Iran

Inkomende missie uit Iran - Tuinbouw

Seminar en matchmaking event

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in samenwerking met Holland Horti International en de Nederlandse Ambassade in Teheran een inkomende missie uit Iran voor vertegenwoordigers van vooraanstaande Iraanse tuinbouwbedrijven.

Missie Afval en Afvalwater Iran 21-24 feb 18

Presenteer uw bedrijf in het Hol

Van 21 t/m 24 februari 2018 organiseert MetaSus een handelsmissie rond afval- en afvalwater naar de Iran Enviro Fair in Teheran. Op de beurs wordt een Holland Paviljoen ingericht en er vindt een seminar en (zo mogelijk) een matchmaking evenement plaats om de Nederlandse deelnemers te profileren.

Olie & Gas missie naar Iran

Het FME-exportplatform Dutch Energy Solutions organiseert van 27 tot en met 29 november een handelsmissie op gebied van olie&gas naar Iran.

Tweedaags Potato Seminar in Iran

Wilt u zakendoen in de Iraanse aardappelsector? Ga dan op 28 en 29 november 2017 mee naar Teheran voor een tweedaags seminar over de samenwerking tussen Nederland en Iran in de aardappelketen.

Iranimex 2017

Holland Paviljoen op deze beurs

Na een zeer succesvol eerste Holland Paviljoen op IRANIMEX in 2016, organiseert Netherlands Maritime Technology ook in 2017 weer een Holland Paviljoen op deze beurs. IRANIMEX, powered by Europort, vindt plaats van 12 – 14 december 2017 op Kish Island.