Iran

Export Control en sancties

Tools voor opzetten van intern c

Voor wie
Verantwoordelijke voor het beleid en de uitvoering van export control. Betrokkenen bij het classificeren van goederen en het opzetten van een export compliance systeem.
Mbo/hbo werk- en denkniveau. Enige kennis van export control en compliance is gewenst.

Field & Fact finding missie Iran Agrofood

Agrofood - LiveStock / Watermana

Van 7 t/m 12 april 2018 organiseert CGCB International BV, in samenwerking met Pioneer Persian International Trade Company (PPITCO) en Farzamfar Beheer, een fact finding missie naar IRAN. Wij bezoeken hierbij de steden Teheran, Mashad en Shiraz.

Holland Paviljoen Iran Oil Show 2018

Voor de 3de keer organiseert FME in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions en de Nederlandse ambassade in Teheran, een Holland Paviljoen op deze editie van de Iran Oil Show.

Handelsmissie naar Iran – Pluimvee sector

2-6 december (data nog niet vast

Wilt u uw export uitbreiden naar Iran en bent u actief in de pluimveesector? Ga dan mee op handelsmissie naar Iran. Tijdens de missie wordt o.a. een bezoek gebracht aan de Agrofood beurs in Teheran!

Iran Green Trade Fair (IGTF)

Holland Paviljoen IGTF 2018

Wilt u uw export naar Iran opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Iran Green Trade Fair!

Holland Paviljoens op Iran Agrofood 2018

Iraanse toonaangevende internati

EWTC verkondigt met genoegen de 25e editie van de Iraanse toonaangevende internationale Agrofood gebeurtenis, die 1.405 exposanten uit 39 landen en meer dan 40.000 bezoekers verwelkomde in 2017. Vier paviljoens worden georganiseerd die de betreffende beurzen van deze unieke evenement vertegenwoordigen.