Frankrijk

Successful R&I in Europe 2018

9th European Networking Event fo

Internationale conferentie voor onderzoekers en ondernemers die partners zoeken voor het indienen van projectvoorstellen voor Horizon 2020. De conferentie wordt voor de negende keer georganiseerd en is met meer dan 2300 deelnemers sinds 2009 erg succesvol.

MIDEST Paris, 2018

Van 27 t/m 30 maart 2018 vindt de MIDEST plaats in Parijs. De MIDEST is een van de grootste internationale beurzen voor toeleveranciers in Frankrijk.

In 2018, Step into the future !

Be part of it, in Annecy, France

The international cleantech week is a perfect opportunity to promote technological innovations, based on the energy of the 4 natural elements: Water, Sun, Wind and Earth.

Missie Frankrijk Circulaire Economie

Interesse in de marktkansen die Frankrijk te bieden heeft? En wilt u potentiële partners ontmoeten rond het thema circulaire economie? Neem dan deel aan de verkennende missie naar Frankrijk in maart 2018.

Internationale matchmaking tijdens FOWT

Floating Offshore Wind Turbines

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Kom dan naar het internationale matchmaking-event tijdens het Floating Offshore Wind Event (FOWT) op 25 en 26 april 2018 in Marseille, Frankrijk.

Handelsmissie Frankrijk

Frankrijk heeft sinds mei 2017 een nieuwe ambitieuze president die van Frankrijk een meer dynamische, flexibele en meer internationale handelspartner wil maken. Mocht u eerst getwijfeld hebben om zaken in Frankrijk te doen, dan is dit dé kans om in deze nieuwe energie mee te gaan!

Salon Du Végétal - GREENN

Salon Du Végétal, deze bekende beurs wordt voor de tweede maal op de nieuwe locatie in Nantes gehouden in juni.
Na vele jaren heeft de organisatie vorig jaar voor een andere locatie en ander tijdstip gekozen voor deze internationale beurs.
De beurs wordt nu gehouden van 19 t/m 21 juni in Nantes.

20&21 maart: Holland Paviljoen MADE beurs

20 & 21 maart: Holland Pavil

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal.

Pagina's