Frankrijk

Collectieve presentatie opkomende ontwerpers

Collectieve presentatie op Maiso

Op het vooraanstaande designvent en tradeshow Maison & Objet in Parijs organiseren we een gezamenlijke presentatie van opkomende Nederlandse ontwerpers. Het collectief geeft ontwerpers op deze manier de kans om hun collectie internationaal op de kaart te gaan zetten.

Collectieve beursdeelname Pollutec, Lyon 2018

Pollutec, Lyon is de milieubeurs die zich richt op de Franse milieusector. Ook bezoeken vele stakeholders uit Noord-Afrika de beurs die van 27 t/m 30 november 2018 te Lyon wordt gehouden.

Kansen Nederlandse (e)Health-sector Frankrijk

Bent u actief in de eHealth- & Healthsector? Wilt u uw kansen in West-Frankrijk verkennen? Meld u dan aan voor het International Business Partnering Forum op 2 en 3 juli 2018 in Rennes.

7 september: beursdeelname Maison et Objet

7 t/m 11 september: Holland Pavi

De NEC is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een Paviljoen op de Maison et Objet 2018. Na eerdere edities vanaf 2014 t/m 2017 zal ook in 2018 een Paviljoen worden opgezet.

Maison&Objet

MAISON&OBJET is the major event for professionals working in the art of living in all its rich and varied expressions. The lifestyle show brings together a 360°product offering.

In 2018, Step into the future !

Be part of it, in Annecy, France

The international cleantech week is a perfect opportunity to promote technological innovations, based on the energy of the 4 natural elements: Water, Sun, Wind and Earth.

SIAL Paris 2018

Dutch Pavilions

SIAL Paris is de grootste foodvakbeurs ter wereld. Zoals in 2016 zal de Dutch Pavilions op de SIAL 2018 vertegenwoordigd zijn met tenminste 5 sectoren. In 2016 hebben 55 bedrijven via Dutch Pavilions deelgenomen.

Milieubeurs Pollutec 2018 Lyon

Holland Business Lounge – Paviljoen

De 28e editie van Pollutec, Frankrijks belangrijkste internationale milieutechnische beurs, vindt plaats in Lyon van 27 tot 30 november. Gedurende 4 dagen biedt Pollutec een overzicht op uitrusting, technologie en diensten op het vlak van milieubehandeling.

Silver Economy in Frankrijk

Kansen op deze omvangrijke markt

De Franse bevolking vergrijst. Er verschijnen steeds meer aangepaste producten op de markt en diensten, gericht op senioren, worden sterkt ontwikkeld. De behoeften van de steeds ouder wordende bevolking biedt mogelijkheden op het gebied van economie, technologie en industrie.

Pagina's