Frankrijk

Road2France

Ga op zoek naar kansen in de Fra

Nederland en Frankrijk zijn belangrijke economische partners. Frankrijk is de derde belangrijkste handelspartner voor Nederland.

Vakbeurs Solutrans in Lyon

Internationale transportbeurs

Solutrans, de internationale transportbeurs voor oplossingen op het gebied van wegtransport van goederen en stedelijk goederenvervoer vindt plaats in Lyon, van 21 tot en met 25 november a.s.
Deze jaar staat de beurs in het teken van zes actuele thema’s:
- de fabriek van de toekomst

PAYSALIA

Garden, sport landscape internat

Paysalia is the leading trade exhibition in France that focuses on landscaping.

20&21 maart: Holland Paviljoen MADE beurs

20 & 21 maart: Holland Pavil

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal.

Verpakkingsindustrie Frankrijk

Beurs EUROPACK EUROMANUT CFIA

Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd kunnen van 21 tot en met 23 november de derde editie van de vakbeurs EUROPACK EUROMANUT CFIA 2017 in Lyon bezoeken.
Dit jaar optimaliseert de beurs haar aanbod omtrent drie verschillende en aanvullende thema’s: proces - verpakking / conditionering en afhandeling.

World Efficiency Solutions: Holland Paviljoen

Verlaging van de CO2-uitstoot en verduurzaming van de productie is een must voor iedere onderneming of organisatie. Internationale oriëntatie is hierbij van cruciaal belang.

Daarom staat Parijs van 12 tot en met 14 december 2017 weer in het teken van toekomstbestendig ondernemen.

SIAL Paris 2018

Dutch Pavilions

SIAL Paris is de grootste foodvakbeurs ter wereld. Zoals in 2016 zal de Dutch Pavilions op de SIAL 2018 vertegenwoordigd zijn met tenminste 5 sectoren. In 2016 hebben 55 bedrijven via Dutch Pavilions deelgenomen.

Kansen in de Franse jachtbouw en refit

Na de ineenstorting van de scheepsbouwindustrie in de jaren ‘90 is de scheepswerf van La Ciotat binnen 2 decennia een van de wereldleiders in de superjacht reparatie en refit industrie geworden.

Havens West-Frankrijk breiden uit

Bouw windparken leidt tot investeringen

De ontwikkeling en bouw van offshore windparken voor de West-Franse kust leidt in Saint-Nazaire, Lorient en Brest tot extra investeringen in de havengebieden.

Kansen in de sector lighting in Lyon

Fête des Lumières & Lighting Days

Lyon is een van de voorlopers op het gebied van openbare verlichting. Het heeft in 1989 als een van de eerste steden in Frankrijk een lichtplan toegepast. De stad is een wereldwijde referentie op het gebied van stedelijk nachtlandschap.

Pagina's