Duitsland

Ondernemersreis IT-SA 2017

Tweedaagse ondernemersreis naar

Deze ondernemersreis voorziet in een tweedaags bezoek aan de IT-SA 2017. Daarbij is onze deelnemersgroep uitgenodigd voor de exclusieve ‘Aussteller Party’ op woensdag 11 oktober, waar op informele wijze genetwerkt kan worden met exposanten en andere genodigde bezoekers van de IT-SA.

Match2Medica

Boost your innovation in Europe

Voor de 4e keer organiseert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de Match2Medica ondernemersreis i.s.m.

Inkomende delegatie Duitsland

In opdracht van de Duitse overheid en in samenwerking met onze Duitse partner Enviacon komen er van 11 t/m 15 september 2017 diverse geselecteerde Duitse food bedrijven naar Nederland. De bedrijven zijn door de Duitse overheid geselecteerd op de kansrijkheid van hun producten voor de Nederlandse markt.

Uitnodinging Duitsland-Borrel

Voorkom conflicten in de bouw do

Bouw- en infraprojecten zijn ook in Duitsland vaak complex, zowel in technisch als ook in organisatorisch, financieel, en juridisch opzicht. Dat bouwen risico’s met zich meebrengt, spreekt bijna vanzelf.

Uitnodiging Jour Fix

“Iedereen doet mee op de arbeids

In Nederland is januari 2015 de Participatiewet ingevoerd. Doel van de wet is minder diversiteit in regelgeving. Het uitgangspunt is dat iedereen, die kan werken, maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, een beroep kan doen op deze wet.

ZOW

Vakbeurs voor de toeleverende in

Koelnmesse neemt ZOW in Bad Salzuflen over vanaf 2018.

Met de overname van ZOW biedt Koelnmesse 2 effectieve platforms voor zowel de internationale als de regionale markt. Volgens Gerald Bose, CEO van Koelnmesse heeft de wereld van de toeleverindustrie op elkaar afgestemde beursconcepten nodig:

Gamesmatch @ Gamescom in Keulen

Interesse om internationale ondernemers uit de gamingsector te ontmoeten tijdens de beurs GAMESCOM 2017? Schrijf u dan in voor het matchmaking event GamesMatch @ GamesCom.

Industriële elektrificatie en Power-2-X

Bent u actief in de procesindustrie? Heeft u interesse in industriële elektrificatie of de omzetting van elektriciteit in andere vormen van energie of producten?

Matchmaking tijdens MEDICA 2017

Zoekt u Europese samenwerkingspartners in de medische sector? Kom dan in novemver naar het matchmaking event tijdens de beurs MEDICA 2016 in Düsseldorf, dé ontmoetingsplaats voor de medische sector.

Matchmaking event voor bezoekers ANUGA

Gaat u naar de ANUGA? De dag voorafgaand aan de beurs, 6 oktober, organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking event. Duitse inkopers gaan dan in gesprek met buitenlandse producenten.

Pagina's