Duitsland

Uitnodiging Jour Fix

“De transatlantische betrekkinge

De plannen van Donald Trump voor een verhoogde importtax op een reeks producten uit Europa zorgden onlangs voor politieke ontstemming tussen de VS en Europa.

Beursdeelname Expo Real 'Dutch Architects'

Wilt u internationale en nationale vastgoedexperts ontmoeten? Nieuwe contacten leggen en bestaande relaties uitnodigen? BNA International biedt u de mogelijkheid uw bureau te presenteren op de toonaangevende vastgoedbeurs Expo Real in München van maandag 8 tot woensdag 10 oktober 2018.

Nederlands paviljoen op de Potato Europe 2018

Bockerode (Duitsland), 12 en 13

De NAO (Nederlandse Aardappel Organisatie) organiseert in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een Nederlands aardappelpaviljoen op de Potato Europe in Bockerode bij Hannover op 12 en 13 september 2018. Phaff Export Marketing is gevraagd de organisatie op zich te nemen.

Metal Meets 2.0

business matchmaking event

Wilt u aan tafel zitten met machinebouwers en automotive bedrijven uit Noordrijn-Westfalen?

BTW in de logistiek en internationale handel

Basisopleiding in de BTW

Btw is de enige Europese belasting. Bij grensoverschrijdend zaken doen, is het van belang om te weten in welk land btw moet worden afgedragen en waar het moet worden teruggevraagd.

gamescom Holland Pavilion 2018

Ook dit jaar organiseert de Dutch Games Association het Holland Paviljoen tijdens gamescom in Keulen waarbij een prominente delegatie Nederlandse bedrijven (onder leiding van DGA) uit de games industrie deze beurs bezoeken.

Hannover Messe 2018

Holland High Tech IT & Smart

Voor de eerste keer was er een Holland IT & Smart Industry House op de Hannover Messe 2017. Dit was een groot succes en mogelijk gemaakt door samenwerking tussen IT, HTSM, Smart Industry, Team ICT, ECP, RVO, FME en het ministerie van Economische Zaken.

WindEnergy Hamburg

Holland Collectief onder naam &#

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector.

Pagina's