China

Gelderse handelsmissie naar China

Hubei - Shandong

In navolging op het succes van voorgaande handelsmissies gaat de provincie Gelderland van 2–8 december 2018 met een handelsmissie naar China, onder leiding van Gedeputeerde Economie, Innovatie en Internationale betrekkingen Michiel Scheffer. De Chinese provincies Hubei en Shandong zullen worden bezocht.

Food and Beverage Exhibition

Food Hospitality World 2018

Bent u actief in de Food & Beverages sector, ga dan van 7 – 9 september mee met Chef-kok Herman den Blijker naar China!

Mid Summer Seminar Hong Kong - China

2 Topic Seminar: Circular Econom

Annual mid-summer seminar, cocktail reception and dinner on Friday 29th June in the Marriott Hotel in The Hague. Hosted by the Netherlands Hong Kong Business Association, the Hong Kong Economic and Trade Office, Brussels, Invest HK, the Hong Kong Trade Development Council, Huawei and Loyens & Loeff.

Holland paviljoen Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is de op één na de grootste beurs van de wereld voor de automotive aftersales industrie. Met meer dan 140.000 bezoekers en 6.250 exposanten was de afgelopen editie uitermate succesvol. Messe Frankfurt Nederland organiseert een Holland Paviljoen op de Automechanika Shanghai.

Marintec 2019

Holland Paviljoen op deze mariti

Al meer dan 40 jaar staat de beurs Marintec bekend als het meest volledige B2B-platform voor de internationale maritieme industrie. Van 3 tot en met 6 december 2019 organiseert Netherlands Maritime Technology (NMT) er een Holland Paviljoen. Marintec vindt plaats in scheepsbouwhoofdstad Shanghai.

Zakendoen met China

Doet u al zaken met China? Of heeft u plannen om de Chinese markt te betreden? De BIZ organiseert een interactieve, inspirerende en boeiende bijeenkomst over zakendoen met China op donderdag 28 juni bij het Ouwehands Dierenpark 'Pandasia'.

China Kids Expo

China international baby article

Koelnmesse is de organisator van Kind+ Jugend in Keulen. De expertise van deze grootste vakbeurs voor baby en kinderen artikelen wordt nu in Shanghai georganiseerd i.s.m. China Toy & Juvenile Products Ass. (CJTPA).

13 november: beursdeelname FHC China

13 t/m 15 november: beursdeelnam

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de 22ste editie van deze internationale beurs voor de food, drinks, hospitality, foodservice, bakkerij & kleinhandel industrieën. De beurs vindt van 13 t/m 15 november 2018 plaats in Shanghai, China.

Handelsreis Chengdu & Harbin

Bezoek Dairy fair Chengdu

In juni vindt the 9th Dairy Conference of China & 2018 China Dairy Exhibition plaats.

Pagina's