China

Handelsmissie naar China

Heeft u interesse in zakendoen i

Heeft u interesse in zakendoen in China en bent u actief in een van de volgende sectoren: milieutechnologie, machinebouw of agro-business en horticultuur? Dan kunt u deelnemen aan een handelsmissie naar de provincie Liaoning in het noordoosten van China.

Intertraffic China

Connecting today's and tomo

Are you interested in doing business in China? Intertraffic China is the perfect gateway to the traffic technology market in China. Make valuable new contacts and get insights in the latest traffic and mobility industry.

Maritieme handelsmissie China 2018

Gericht op scheepsbouwregio Dali

Zakendoen in China; één van de betere momenten om af te reizen naar het land van de draak is rondom de beurs Shiptec China. Netherlands Maritime Technology (NMT) ontwikkelt momenteel een interessant programma op en rondom deze beurs. Ontmoet vele (potentiële) klanten in een paar dagen tijd!

Road2China XL

Op 15 maart aanstaande organiseert de Kamer van Koophandel (KVK) samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de Road2ChinaXL. Tijdens deze middag staat uw voorbereiding op de Chinese markt centraal.

Road2ChinaXL 2018: Bent u klaar voor China?

Wilt u gaan ondernemen in China? Bereid u goed voor en kom op 15 maart naar de Road2ChinaXL 2018. Ontdek zakelijke kansen in China en laat u informeren over hoe de Nederlandse overheid u kan helpen.

Bakery China 2018

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de Bakery China beurs die zal plaatsvinden van 9 t/m 12 mei 2018. Bent u actief in de bakkerij industrie en wilt u uw export uitbreiden naar China en/of meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt? Dan is deze beurs zeker een goede optie voor u!

Aquatech China 2018 - Holland Pavilion

The best opportunity to enter th

Over 10 years now Aquatech China offers an unparalleled opportunity for businesses involved in water technology. It is undisputedly the leading water technology trade show in China with over 1,900 exhibitors and 70,000 visitors of which 65% have decision making authority.

SIAL CHINA 2018 - Holland Paviljoen

Orange Exhibition Management B.V. (OEM) zal de Holland Paviljoens organiseren op SIAL CHINA 2018, die van 16-18 mei plaatsvindt in het Shanghai New International Expo Centre in Shanghai, China. OEM handelt als de exclusieve organisator van het Holland Paviljoen voor Nederland.

Pagina's