China

International Business Research China

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

INMEX China 2018

Holland Paviljoen op deze mariti

De Chinese scheepsbouwindustrie heeft de ambitie hogere kwaliteitsschepen te gaan leveren en richt zich op steeds specialistischer scheepsbouw. Uw innovatieve producten en diensten sluiten hier uitstekend op aan.

Handelsmissie ‘Silkroad to China’

Handelsmissie naar Hubei, China,

In november 2017 organiseert Oost NV een handelsmissie naar China, provincie Hubei, o.l.v. gedeputeerde Scheffer van Gelderland. Belangrijk thema is de Zijderoute, omdat deze voor het Gelders bedrijfsleven grote exportkansen biedt.

Holland paviljoen Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai is de op één na de grootste beurs van de wereld voor de automotive aftersales industrie. Met meer dan 120.000 bezoekers uit 140 landen en 5.756 exposanten uit 42 landen was de afgelopen editie uitermate succesvol.

Centraal China interesse in NLse fotonica

Matchmaking voor Nederlandse fotonica bedrijven

Hubei International Science and Technology Exchange Center (HBSTEC) organiseert samen met NBSO Wuhan verschillende activiteiten op het gebied van fotonica (opto-electronica) in Wuhan, Centraal China.

Kansen in sector tuinbouw

Kansen In Sector Tuinbouw, provincie Shandong

De provincie Shandong is de belangrijkste provincie in China in termen van totale waarde, toegevoegde waarde, import en export van agro-producten. NBSO Jinan deed een studie naar deze sector in Shandong, met als doel de huidige situatie in Shandong te schetsen.

Service Outsourcing Industry

Service Outsourcing Industry in Shandong Province

Shandong is among the leading provinces in China with respect to the service outsourcing industry, and accounts for about one-tenth of the nation’s total.

Vierluik Kansen in China - overheid

De onvermijdelijke Chinese overheid

In China is de overheid bij vrijwel alle grote en middelgrote bedrijven betrokken. Wie er makkelijk zaken wil doen, kan wel wat hulp gebruiken. De Nederlandse ambassade in Peking helpt ondernemers.

Vierluik Kansen in China - Zuid-China

Je broodrooster, het hoesje van je telefoon, de ouderwetse radio die je elke dag nog trouw aanzet: Als er ‘made in China’ op staat, is de kans groot dat het in ZuidChina gemaakt is.

Pagina's