UAE Green Tour

Abu Dhabi Sustainability Week
zaterdag 13 januari 2018
Abu Dhabi National Exhibition Centre
Abu Dhabi
Evenement data:
13-01-2018t/m 19-01-2018 - Abu Dhabi National Exhibition Centre - Abu Dhabi
Organisator: 
Stichting Hansa Green Tour
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€3500
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
vrijdag 24 november 2017

Handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week en Dubai Sustainable City

De Abu Dhabi Sustainability Week is een van de grootste duurzaamheidsevenementen ter wereld met o.a. de World Future Energy Summit, de International Water Summit, de EcoWaste Exhibition en een hele grote beurs. Een ontmoetingsplaats voor wereldleiders en duurzaamheidsprofessionals uit 175 landen.
Tijdens deze missie bezoeken we ook Dubai, een van de snelst groeiende metropolen ter wereld met torenhoge ambities om de duurzaamste stad ter wereld te worden in 2050. Het Dubai Sustainable City project is gestart en de plannen zijn veelbelovend. Het grootste zonnepark ter wereld van 1000 MW is in aanbouw en vrijwel nergens ter wereld wordt zo fors geïnvesteerd in de energietransitie van fossiel naar hernieuwbaar.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben de ambitie om wereldmarktleider te worden in deze energietransitie, het 'center of gravity' te worden voor de toekomstige energievoorziening. Hier liggen talrijke kansen voor bedrijven om zaken te doen, voor overheden om kennis- en ervaringen uit te wisselen.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Verenigde Arabische Emiraten
Werelddeel: 
Azië