POWER-GEN International Las Vegas

dinsdag 05 december 2017
Las Vegas Convention Center
Las Vegas
Evenement data:
05-12-2017t/m 07-12-2017 - Las Vegas Convention Center - Lag Vegas
Organisator: 
World Trade Center Twente
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€950
Voertaal: 
Engels

De POWER-GEN International is wereldwijd het grootste evenement op het gebied van producties, trends en technologieën in energieopwekking. Meer dan 1400 bedrijven uit allerlei industriële sectoren stellen elk jaar energieopwekkende innovaties tentoon. Dit doen zij voor 20 000 deelnemers uit meer dan 100 landen door middel van verschillende producten en diensten. POWER-GEN International geeft haar bezoekers een algemeen en diepgaand inzicht in de energie-industrie met nieuwe oplossingen en toekomstige mogelijkheden voor innovaties

Details:
In 2017 gaat POWER-GEN International terug naar de basis en wil het alle vormen van energieopwekking in 14 onderdelen behandelen. Bijna 300 experts op dit gebied van over de hele wereld presenteren nieuwe oplossingen en innovaties op het gebied van o.a. Gas Turbine Technologies, On-Site Power, Gas-Fired Power Plant, Energy Storage en Emissions Control.

Het WTC Twente organiseert een gemeenschappelijk paviljoen op de POWERGEN gecombineerd met een matchmakingprogramma. Bel voor meer informatie met Freerk Faber 074 29156.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Verenigde Staten
Werelddeel: 
Noord-Amerika