International exhibition Flowers Expo Moscow

dinsdag 12 september 2017
Rusland
Moskou
Evenement data:
12-09-2017t/m 14-09-2017 - Rusland - Moskou
Organisator: 
PrimaLabel
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€3450
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
maandag 01 mei 2017

PrimaLabel neemt in het kader van ons PrimaFlora-project deel aan de grootste bloemen en planten beurs van Rusland - Flowers Expo in Moskou. Door het collectief karakter van PrimaFlora is de beurspresentatie al jaren een groot succes!

Wij hebben goede connecties met de Russische markt en vertegenwoordigen graag Nederlandse sierteeltbedrijven. Onze stand is elk jaar weer een mooie eye-catcher waardoor het goed bezocht wordt. Onze Russische roots en kennis van de markt zetten wij graag in om de handelsbetrekkingen te versterken.

Wilt u uw product op de Russische markt laten opvallen en contacten leggen met de Russische handel? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan de Flowers Expo.

Hier hebben wij verschillende mogelijkheden voor: een beursdeelname en presentatie rondom uw product, zoals master classes van bekende bloemisten of presentaties van bloemistenscholen…
Wij bieden diverse opties op maat. Neem contact met ons op info@primalabel.nl of bel ons op 072-531 46 65. Wij helpen u graag verder!
www.primalabel.nl / www.primaflora.nu