Handelsreis Florida - Guatemala

zondag 10 september 2017
Jalapa
Guatemala
Evenement data:
10-09-2017t/m 12-09-2017 - Miami - Florida
13-09-2017t/m 15-09-2017 - Jalapa - Guatemala
Organisator: 
Ideavelop S.A.
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€1900
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
vrijdag 30 juni 2017

Ter Laak Orchids is zonder twijfel één van de meest gelauwerde Nederlandse sierteeltbedrijven. De ambitie in Nederland is nog lang niet ten einde - de bouw van 5 hectare ‘daglichtkas’ is recent gestart - maar ook internationaal slaat Ter Laak inmiddels haar vleugels uit.

Ter Laak AmericaS is vorig jaar gestart met de productie van Phalaenopsis in Guatemala. Er wordt zowel eindproduct gekweekt voor de lokale markt, als halfwasmateriaal voor export. Ter Laak heeft in Guatemala de handen ineengeslagen met de lokale producent van hybride groentezaad H.F.T. en de Costa Ricaanse Phalaenopsis-producent Agro Orchids.

Naar aanleiding van de opening van de kwekerij in Guatemala zal Ter Laak samen met Ideavelop een handelsbezoek organiseren naar Florida en Guatemala. Bedrijven met interesse in Phalaenopsis zijn van harte welkom om deel te nemen. Dat geldt met name voor producenten, maar ook voor toeleveranciers en handelsbedrijven. Het doel is om een inspirerende week te organiseren, die die zal leiden tot vele nieuwe, internationale contacten.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Guatemala
Werelddeel: 
Noord-Amerika