Canada Handelsmissie

Handelmissie Gerberatelers naar Canada
zondag 03 september 2017
Vancouver en Toronto
Organisator: 
Kairos Tuinbouwa
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€3750
Voertaal: 
Nederlands
Uiterlijke aanmelding: 
zaterdag 10 juni 2017

Handelsmissie/zakenreis georganiseerd door Kairos Tuinbouwadvies voor Nederlandse glastuinbouwondernemers van snijbloem Gerbera.
Doel van de handelsmissie is contacten te leggen in de provincies British Columbia en Ontario in Canada voor toekomstige export en handel op deze afzetmarkten na afsluiten handelsverdrag TTIP en CETA.
Door recente ontwikkelingen op de afzet markten van snijbloemen in Noord Amerika (zowel Canada als de Verenigde Staten) zijn er goede mogelijkheden voor Nederlandse glastuinbouw ondernemingen om de export en handel van snijbloemen zoals onder meer Gerbera, in Canada en de Verenigde Staten, te vergroten. We bezoeken in 6 dagen diverse ondernemingen in Canada, die zich reeds toeleggen op import/export van snijbloemen en planten of ondernemingen die snijbloemen en planten lokaal, regionaal of landelijk verkopen op deze markten en veelal nu hun producten lokaal aanbieden.
Ook willen wij deze ondernemers voorlichten over de markt, de kansen voor Nederlandse ondernemers en de ontwikkelingen in lokale wet- en regelgeving.
Het reisprogramma is bijgesloten.

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Canada
Werelddeel: 
Noord-Amerika