Open de l'international

Breton zoekt partner

BRETON ZOEKT PARTNER

L’OPEN de l’International, the International Business Partnering Forum

Bretagne behoort tot de beter presenterende regio’s van Frankrijk. Werkloosheidcijfers onder het landelijke gemiddelde en optimisme boven het gemiddelde. Om van die ontwikkeling te profiteren, organiseert Bretagne Commerce International (BCI) van 3 tot en met 5 juli een van de belangrijkste bijeenkomsten in de regio: het International Business Partnering Forum, in de kustplaats Saint-Brieuc.

Het NBSO Nantes, verantwoordelijk voor de Nederlandse handelsbevordering in Bretagne en Pays de la Loire, is bij deze 5e editie aanwezig. Het NBSO werkt samen met BCI voor de matchmaking tijdens het evenement. U kunt vooraf contact met het NBSO-kantoor in Nantes opnemen voor afstemming en suggesties voor potentiële partners. Ook adviseert het kantoor graag over de seminars en workshops die voor u van belang kunnen zijn.
De beurs en het congres OPEN de l’international is voor alle sectoren, maar deze editie gaat vooral aandacht uit naar agro, energietransitie, Smart Grid, windenergie (op land en offshore), ICT (digitalisering en cyber security).

Voor meer informatie: NBSO Nantes. Erwin Tuil en Annelies Dijkema, contact@nbso-nantes.fr

Zie ook: http://www.internationaalondernemen.nl/agenda/open-de-linternational-030...

Contactinformatie: 

NBSO Nantes
22 Mail Pablo Picasso
44000 Nantes
Frankrijk
+ 33 2 40 95 36 65 (Erwin Tuil)
+ 33 2 40 95 37 23 (Annelies Dijkema)