MQ Vienna Fashion Week 2017

Wilt u in Oostenrijk actief worden en in het modenetwerk? Dan is de Vienna Fashion Week een uitgelezen kans om uw creaties te presenteren. Van 11 tot 17 september 2017 vindt in Wenen de jaarlijkse MQ Vienna Fashion Week voor de negende keer plaats. In 2016 namen 80 modeontwerpers uit binnen- en buitenland deel.

Voor Nederlandse designers liggen er in Oostenrijk mooie kansen. Wenen kent met haar twee miljoen inwoners een modebewust en koopkrachtig publiek dat zeer geïnteresseerd is in Dutch Design. Tijdens de MQ Vienna Fashion Week kunt u direct met consumenten in contact te treden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot business-to-business verkoop van de collecties op afspraak.

Geïnteresseerd?
U kunt zich via de website van de MQ Vienna Fashion Week aanmelden als designer. De deadline hiervoor is zondag 30 april 2017; in juni worden de geselecteerde designers bekend gemaakt. Verdere informatie over voorwaarden, kosten en de aanmeldprocedure vindt u hier: http://www.mqvfw.com/wp-content/uploads/2017/03/mqvfw17_form_online.pdf.

Contactinformatie: 

Nederlandse Ambassade Oostenrijk
Economische Afdeling
wen-ea@minbuza.nl
+43 1 589 390