Medische technologiesector Frankrijk

Ontwikkelingen in de Franse medische technologiesector bieden mogelijkheden

Medische technologie in Frankrijk is een belangrijke en groeiende sector. Er zijn meer dan 1300 bedrijven, waarvan 92% tot de midden- en kleinbedrijven behoort. Samen zijn de bedrijven goed voor een omzet van € 28 miljard. Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze markt kunnen zich aanmelden voor de MEDFIT. Zij kunnen hier innovatie partnerships in de medische technologie business vinden.

MedFIT is het eerste Europese business congres dat gewijd is aan innovatiesamenwerking op het gebied van medische technologie, diagnostiek en IVD. Het event brengt naast key players in regelgeving en evaluatie, alle belanghebbenden uit de innovatiecyclus van onderzoek tot bedrijfsleven samen.
Centraal staat het bevorderen van O&O samenwerkingsprojecten tussen startups, industriële bedrijven en academica, licentieovereenkomsten en facilitering van de markttoegang voor medtech-innovaties. Naast een beursgedeelte met clusters en bedrijven kunt u deelnemen aan een interessant programma met startup presentatie sessies, businessmeetings, conferenties en ronde tafels sessies.

MedFIT | 28 - 29 juni 2017 | Grenoble, Frankrijk
Inschrijven voor deelname kan op de website van MedFIT http://www.medfit-event.com/register-and-plan/registration-fees/
of neem contact op met het NBSO Lyon.

Contactinformatie: 

Netherlands Business Support Office Lyon
Margareth Siertsema
E: info@nbso-lyon.fr
T: + 33 (0)4 72 40 08 40