Business opportunities

in Visakhapatnam City, Andhra Pradesh, India
Sector: 
Land: 

Greater Visakhapatnam Smart City Corporation Limited (GVSCCL), a special purpose of vehicle incorporated by the Greater Visakhapatnam Municipal Corporation, Government of Andhra Pradesh. GVSCCL has invited Expression of Interest (EoI) from qualified Dutch companies for Remediation of Existing Dumpsite called Kapuluppada in Visakhapatnam utilizing various methodologies / technologies.

Lees meer...
Start-up, op zoek naar je 1e grote klant en tegelijkertijd een acceleratieprogramma volgen?

Schrijf je in voor BIND 4.0!
BIND 4.0 is een start-up acceleratieprogramma van 6 maanden in Baskenland. Het is een aantrekkelijk programma voor een buitenlandse start-up om een 1e grote klant te krijgen, zoals Mercedes-Benz, Michelin en ArcelorMittal. Het is een internationaal programma, in het Engels, dat start-ups begeleiding van mentoren geeft en financiële ondersteuning biedt.

Lees meer...
Kansen In Sector Tuinbouw, provincie Shandong
Bron: 
Land: 

De provincie Shandong is de belangrijkste provincie in China in termen van totale waarde, toegevoegde waarde, import en export van agro-producten. NBSO Jinan deed een studie naar deze sector in Shandong, met als doel de huidige situatie in Shandong te schetsen. Het rapport is vooral gericht op de productie van groenten en kassenbouw.

Lees meer...

Recent is in de staat Tabasco in Mexico het eerste Tech Center gebouwd en voorzien van infrastructuur, IT en laboratoria. Ook is er een nauwe samenwerkingsrelatie met de op één na grootste universiteit van Mexico UJAT. De economie van de staat Tabasco leunt zwaar op olie & gas en de offshore sector. Tabasco zoekt nu diversificatie in haar economische activiteiten.

Lees meer...

In 2015 werd Chennai, de hoofdstad van de Indiase provincie Tamil Nadu, getroffen door ernstige overstromingen. Sindsdien staat waterbeheer hoog op de agenda. De komende 8 jaar wordt de waterinfrastructuur geheel vernieuwd. Meer dan 500 mensen kwamen tijdens de overstromingen om door zware regenval, maar ook doordat meren waar mensen drinkwater uit haalden overstroomden.

Lees meer...

Pagina's