Energy (topsector)

WindEnergy Hamburg

Holland Collectief onder naam &#

WindEnergy Hamburg, de beurs die plaatsvindt van 25 t/m 28 september 2018, is het toonaangevende evenement in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zaken doet in deze sector.

Smart City Expo Curitiba, Brazil

Innovation as a Motor for Econom

Be a partner!

Under the motto ‘Innovation as a Motor for Economic Development’, Smart City Expo Curitiba aims to identify specific solutions to address the challenges cities are facing nowadays.

IBR Groningen Myanmar & Thailand

Onderzoeksproject gelieerd aan d

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, opgezet en uitgevoerd door studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Advanced Factories Congress 2018

Advanced Factories is een grootschalig evenement dat plaats zal vinden in Barcelona van 13 tot 15 maart 2018. De focus ligt op Industry 4.0, waarbij de verschillende ontwikkelingen binnen geavanceerde fabrieken naar voren komen.

Trade Mission - Elgeyo/Marakwet County

Ondernemen in Elgeyo/Marakwet Co

Er zijn drie redenen waarom u zich bij onze handelsmissie naar Elgeyo/Marakwet County, Kenia kunt aansluiten. 1) Om de gelegenheid om nieuwe markten te onderzoeken die voordeel bieden voor uw bedrijf .

UAE Green Tour

Abu Dhabi Sustainability Week

Handelsmissie naar de Abu Dhabi Sustainability Week en Dubai Sustainable City

Handelsmissie Koeweit

Offshore technology & refine

Van 2 tot en met 5 december 2017 organiseert het FME exportplatform Dutch Energy Solutions een uitgaande missie naar Koeweit. Deze missie richt zich op Offshore Technology, een groeimarkt voor Koeweit, aangevuld met actuele onderwerpen in grootschalige refiningprojecten.

Olie & Gas missie naar Iran

Het FME-exportplatform Dutch Energy Solutions organiseert van 27 tot en met 29 november een handelsmissie op gebied van olie&gas naar Iran.

Kuwait Oil and Gas Summit

KOGS 2018

The Kuwait Oil & Gas Summit is held under the patronage of the Kuwait Oil Ministry and is officially hosted by KPC and subsidiaries.

Unieke investeringsmogelijkheden in Roemenië

Handelsmissie 26 - 30 november 2

Met het oog op het bijdragen aan succesvolle investeringen in Roemenië, organiseert BG & Partners Law and Consultancy met de steun van RVO een handelsmissie voor Nederlandse beleggers.

Pages