Reports

Interessepeiling Italiaanse aerospace en luchtvaartindustrie

De Italiaanse aerospace-industrie zoekt internationale partners voor de afzet van technologisch hoogwaardige producten en het managen van complexe opdrachten. In deze industrie waren de afgelopen jaren veel fusies en overnames. Ook de grote luchthavens in Italië moeten de komende jaren investeren vanwege de groei in de luchtvaartmarkt.

Lees meer...
Luxembourg as a knowledge capital and testing ground for the circular economy

The circular economy is more than a potential model for Luxembourg. It is an economic imperative.

Lees meer...

Water is of vital importance to the economy and the wellbeing of the society. Vietnam's ample water resources are used frequently in its climb up the economic ladder. This had negative impact on water quality and caused intensified pressures on the water resources. Moreover, climate change intensifies existing water problems which includes both extremes; too much and too little water.

Lees meer...
Technical Report with commercial opportunities

Uitgebreid kansenrapport van de Nederlandse ambassade in Peru over de energiesector in het land. Olie en gas maken nu nog een groot deel uit van de energiematrix, maar wind- en zonne-energie zijn sterk in opkomst. Daarnaast biedt ook waterkracht kansen. Naast de energiesector gaat het rapport ook in op de mijnbouwsector.

Lees meer...
Dutch solutions for green mobility

Kansenrapport over elektrische voertuigen (EV's) in Zwitserland. Nederland loopt voor op Zwitserland op het gebied van E-mobility, maar de Zwitserse overheid wil flink investeren op dit gebied om de achterstand in te lopen. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven. Het rapport geeft een overzicht van de sector in beide landen, relevante organisaties en handelspartners.

Lees meer...

Pages