The India Energy & Logistics Mission

Start datum: 
Monday 20 November 2017

IndiaConnected organiseert in samenwerking met IRO en Rotterdam Partners een handelsmissie voor de energie- en logistieke sector naar de Indiase steden Ahmedabad en Mumbai van 20 tot 26 november 2017. Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens individuele matchmaking afspraken, bezoek boeiende bedrijven, verken zakelijke kansen en bouw een netwerk op. De reis valt samen met het 'Holland meets Mumbai' event dat het Nederlands Consulaat in Mumbai organiseert op 25 en 26 november.

Missievouchers

Heeft u beperkte exportervaring? Wilt u de kansen op een  (nieuwe) buitenlandse markt verkennen of vergroten? En heeft u behoefte aan nieuwe netwerken  en contacten met potentiële buitenlandse klanten voor afname van uw product of dienst? Dan is de missievoucher iets voor u.

Financieringsmogelijkheden

voor internationaal zakendoen
Start datum: 
Monday 13 November 2017

Financieringsmogelijkheden voor internationaal zakendoen
Wil je alles weten over financieringsmogelijkheden die jouw internationale ambities kunnen ondersteunen? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat je informeren over alle mogelijkheden vanuit overheid, banken en andere financiele organisaties.
Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzicht in de financieringsinstrumenten van de overheid, wordt duidelijk hoe verschillende organisaties hierin samenwerken met o.a. banken en staan praktijkcases met ondernemers centraal.

Trainingsdag voor deelname aan Duitse beurzen

bij Taleninstituut Regina Coeli in Vught
Start datum: 
Wednesday 25 October 2017

Wilt u ook goed voorbereid deelnemen aan een Duitse beurs? En wilt u weten hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren of verkopen op een Duitse beurs? Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met Taleninstituut Regina Coeli op dinsdag 5 september a.s. een trainingsdag die u in staat stelt een goede indruk te maken tijdens dat zo belangrijke eerste contact op de beurs. In één dag leert u vaardigheden om u voor te stellen in het Duits, hoort u wat specifieke verkooptechnieken zijn voor de Duitse markt.

Olie & Gas missie naar Iran

Start datum: 
Monday 27 November 2017

Het FME-exportplatform Dutch Energy Solutions organiseert van 27 tot en met 29 november een handelsmissie op gebied van olie&gas naar Iran.

Na jaren van onderhandelen is in 2016 een internationaal akkoord bereikt met Iran en zijn de sancties opgeschort. Iran wil graag toegang verkrijgen tot de Nederlandse state-of-the-art kennis om daarmee hun eigen ontwikkelingen op de olie- & gasmarkt naar een hoger niveau te brengen.