Verenigde Staten

Studiereis BIZ meets BID

Matchmaking tussen en kennis del

Studiereis en kennisdelingsactiviteit voor bestuurders en stakeholders van Nederlandse BIZ-fondsen (zie Wet BedrijvenInvesteringsZones) naar het BID-Council in Washington DC in de VS.

POWER-GEN International Las Vegas

De POWER-GEN International is wereldwijd het grootste evenement op het gebied van producties, trends en technologieën in energieopwekking. Meer dan 1400 bedrijven uit allerlei industriële sectoren stellen elk jaar energieopwekkende innovaties tentoon.

SPIE Photonics West 2018

SPIE Photonics West Exhibition, 30 January to 1 February 2018, the premier photonics and laser event. With more than 1,300 companies, this exhibition continues to be the flagship event for the photonics industry.

CES 2018 Startup Mission

January 09 to 12, StartupDelta organizes a mission to attend the Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / coll

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een 5 daagse reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennismissie naar New York. Summer Fancy Food Show vindt plaats van 1 tot en met 3 juli 2018. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 à 2 dag(en) met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten. Naast dit beursbezoek worden 2 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere bedrijven hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten.

Ook organiseren we presentaties omtrent marktontwikkelingen in Amerika en Europa. De belangrijkste doelen zijn: contacten leggen in Amerika en andere landen in de wereld, nieuwe ideeën op doen binnen de food en foodtechnologie, innovaties ontdekken en onderlinge kennisoverdracht. Het doel van de reis is om te ontdekken hoe de foodservice & foodretail markt in New York in elkaar zit en hoe je deze markt kunt benaderen vanuit Nederland (import/export).

Revalidatiereis Noord-Amerika

Van 21 t/m 28 oktober 2017 organiseert Oost NV i.s.m. St. Maartenskliniek een revalidatiereis Noord-Amerika, geschikt voor Nederlandse bedrijven, ziekenhuizen en kennisinstellingen die actief zijn in de topsectoren Life Sciences & Health, High Tech Systems & Materials en ICT.

AdvaMed 2017

Handelsmissie

Van 25 t/m 29 september 2017 organiseert Oost NV een kleine handelsmissie naar de AdvaMed conferentie en beurs in San José, Californië.

Voor wie?
De missie is bedoeld voor regionale MedTech bedrijven die serieuze plannen hebben voor internationale expansie.

Chrysanten Evenement Colombia & Miami

Uitwisseling van kennis en ervar

Met 7.000 hectare bedekte bloementeelt is Colombia met recht de bloemengigant van Noord en Zuid America. Een land dat de laatste 10 jaar een enorm positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. De afzet is voor 80% gericht op Noord Amerika.

EU-Paviljoen Automechanika Chicago

Messe Frankfurt organiseert van 26 tot en met 28 juli 2017 een Europees paviljoen op Automechanika Chicago, de toonaangevende vakbeurs voor automotive producten, equipment en services in de VS. De laatste editie telde 450 exposanten en meer dan 6.000 bezoekers.

Handelsreis SaaStr event in San Francisco

Van zondagavond 4 februari tot en met donderdag 8 februari organiseert Vectrix een reis naar Palo Alto en San Francisco. Van dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari bezoeken we het SaaStr event in San Francisco.

Pagina's