Verenigde Staten

Revalidatiereis Noord-Amerika

Van 21 t/m 28 oktober 2017 organiseert Oost NV i.s.m. St. Maartenskliniek een revalidatiereis Noord-Amerika, geschikt voor Nederlandse bedrijven, ziekenhuizen en kennisinstellingen die actief zijn in de topsectoren Life Sciences & Health, High Tech Systems & Materials en ICT.

AdvaMed 2017

Handelsmissie

Van 25 t/m 29 september 2017 organiseert Oost NV een kleine handelsmissie naar de AdvaMed conferentie en beurs in San José, Californië.

Voor wie?
De missie is bedoeld voor regionale MedTech bedrijven die serieuze plannen hebben voor internationale expansie.

eMerge Miami

Holland Paviljoen, matchmaking e

Heb jij ook nog een Golden Girls beeld bij Florida? Vergeet het maar! Florida en met name Miami is booming. De regio heeft de hoogste startup-dichtheid van de VS!

Tuinbouwmissie naar Canada & VS

Van dinsdag 11 tot en met dinsdag 18 juli 2017 vindt een intensieve handelsmissie/marktbezoek plaats naar de tuinbouwregio’s in het Amerikaanse Washington State en het Canadese British Colombia. De missie richt zich op zowel sierteelt als de voedingstuinbouw.

Handelsmissie Haarlem2Harlem New York

Voor startups, investeerders, on

Vorig jaar was onze eerste reis naar New York met 18 deelnemers en wat waren de reacties van onze deelnemers overweldigend. We namen 3 Nederlandse start-ups mee, die samen pitchten met 3 Amerikaanse start-ups in een Theater in Harlem, New York voor maar liefst 200 bezoekers.

Chrysanten Evenement Colombia & Miami

Uitwisseling van kennis en ervar

Met 7.000 hectare bedekte bloementeelt is Colombia met recht de bloemengigant van Noord en Zuid America. Een land dat de laatste 10 jaar een enorm positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. De afzet is voor 80% gericht op Noord Amerika.

The Dutch Cloud 2017

Handelsmissie voor IT, digitale

Van 5 - 8 juni 2017 organiseert handelsroute in samenwerking met Digital Gateway de handelsmissie The Dutch Cloud voor ondernemers in de digitale infrastructuur. We presenteren tijdens de missie de voorlopersrol die Nederland in deze markt vervuld.

Vectrix-NextStage reis naar New York City

Vectrix organiseert een reis voor IT/internet/media/tech-ondernemers, -corporates en -investeerders die meer van de VS en NYC in het bijzonder willen weten. Overweeg je een vestiging in de VS op te zetten, wil je actief worden op de VS markt en/of wil je geïnspireerd raken dan is deze reis iets voor jou.

Pagina's