Nederland

Portugal Connection

Amsterdam

The Dutch Portuguese Chamber of Commerce in collaboration with the Portuguese Embassy and AICEP is pleased to invite you to participate in this special "Portuguese Connection" event.

Investeerdersmiddag

Amsterdam

Portugal is currently in the interest of foreign investors worldwide. There are opportunities for project developers in real estate, but also in outsourcing of production. Portugal is one of the safest countries in the world according to the Global Peace Index 2017.

Road2Import

Succesvol importeren, nu of nooi

Producten uit andere landen importeren en deze op de markt brengen? Zijn dat plannen waarmee u rondloopt? Dan is het nu tijd voor actie.

Seminar Succesvol Starten in Frankrijk

Wilt u starten op de Franse markt? En wilt u weten hoe u dat het beste kunt aanpakken? Kom dan op 11 oktober 2017 naar het seminar Succesvol Starten in Frankrijk in Vught.

Matchmaking Cyber Security Week

Wilt u zakenpartners ontmoeten in de cyber security sector? Kom dan naar het matchmakingevent van 26 tot en met 28 september 2017 tijdens de Cyber Security week in Den Haag.

Roadshow India Vibrant Ceramics Expo & Summit

Invitation for Dutch companies &

The Netherlands India Chamber of Commerce & Trade (NICCT) is selected as Overseas Associate of Vibrant Ceramics Expo & Summit 2017 (16-19 November) in Gujarat, India. World's largest Ceramic Exhibition of finished Ceramic Products!

Uitnodiging Jour Fix

Barbecue

Wat is een zomer zonder de traditionele barbecue. Lange warme avonden lokken de mensen naar buiten, de geur van steaks en worstjes laten ons watertanden, en aan een koud biertje of een fruitig wijntje mag het evenmin ontbreken. Natuurlijk wordt ook aan onze vegetarische gasten gedacht.

ERC Starting and Consolidator grant training

Horizon 2020

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen? Bent u ook op zoek naar tips voor het schrijven van een kansrijk voorstel?

Pagina's