Nederland

Uitnodiging Jour Fix

“Zoektocht naar een regering voo

Twee maanden na de verkiezingen is er in Nederland geen nieuwe regering in zicht. De formatiepoging is mislukt, de verschillen tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks bleken te groot. Vooral voor GroenLinks was de “principiële ondergrens” bereikt.

Road2GermanyXL

Succesvol zakendoen in Duitsland

Wilt u zakendoen in Duitsland en weten wat uw zakelijke kansen zijn? Kom op donderdag 8 juni 2017 naar het evenement Road2GermanyXL in Zwolle.
Voor wie?

MIGA-event

Verzekeren van investeringen in

Investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten brengen risico's met zich mee. Daarom hoort u op 21 juni op het MIGA-event hoe u risico's bij investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten afdekt.

East Africa Business Dialogue

Creating opportunities for entre

Bent u een ondernemer met interesse in de zakelijke mogelijkheden in Oost-Afrika? Wilt u in één middag met de Nederlandse ambassades in de regio, sectorvertegenwoordigers en bedrijven met ervaring in de regio spreken? Kom donderdag 15 juni naar Den Haag voor de eerste East Africa Business Dialogue (EABD).

Kansenseminar Latijns-Amerika

Wilt u uw product of dienst over de grens aan de man brengen en uw kansen verkennen in Latijns-Amerika? Is uw innovatie het antwoord op een van de uitdagingen in landen als Colombia, Chili, Peru, Argentinië, Brazilië, Costa Rica of Mexico?

Internationale klimaatfinanciering

Een kans voor het MKB

Voor Nederlandse bedrijven die klimaattechnogie of -diensten leveren, liggen er grote kansen in ontwikkelingslanden en opkomende economieen. De vraag naar klimaatoplossingen is immers niet beperkt tot Nederland. Maar hoe maak je daadwerkelijk de stap naar Afrika, Azie of Latijns-Amerika?

Workshop Bestemming Frankrijk

Exporteren naar Frankrijk, iets

Staat Frankrijk op je verlanglijst als afzetmarkt, maar weet je niet waar je moet beginnen om klanten te vinden? Pieker je over de taal of de cultuurverschillen?
Ontdek hoe je een flitsende start op de Franse markt maakt - zonder faux pas! - door slimme kennis en praktische voorbeelden.

Pagina's