Frankrijk

20&21 maart: Holland Paviljoen MADE beurs

20 & 21 maart: Holland Pavil

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal.

Seminar Succesvol Starten in Frankrijk

Wilt u starten op de Franse markt? En wilt u weten hoe u dat het beste kunt aanpakken? Kom dan op 11 oktober 2017 naar het seminar Succesvol Starten in Frankrijk in Vught.

Verpakkingsindustrie Frankrijk

Beurs EUROPACK EUROMANUT CFIA

Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd kunnen van 21 tot en met 23 november de derde editie van de vakbeurs EUROPACK EUROMANUT CFIA 2017 in Lyon bezoeken.
Dit jaar optimaliseert de beurs haar aanbod omtrent drie verschillende en aanvullende thema’s: proces - verpakking / conditionering en afhandeling.

World Efficiency Solutions: Holland Paviljoen

Verlaging van de CO2-uitstoot en verduurzaming van de productie is een must voor iedere onderneming of organisatie. Internationale oriëntatie is hierbij van cruciaal belang. Daarom staat Parijs van 12 tot en met 14 december 2017 weer in het teken van toekomstbestendig ondernemen.

Holland Paviljoen op Natexpo, Frankrijk

Doet u zaken op het gebied van biologische producten en heeft u interesse in de Franse markt? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op Natexpo, de 2-jaarlijkse internationale beurs voor biologische producten.

SIAL Paris 2018

Dutch Pavilions

SIAL Paris is de grootste foodvakbeurs ter wereld. Zoals in 2016 zal de Dutch Pavilions op de SIAL 2018 vertegenwoordigd zijn met tenminste 5 sectoren. In 2016 hebben 55 bedrijven via Dutch Pavilions deelgenomen.

Beursdeelname Maison et Objet Parijs

De NEC is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een Paviljoen op de Maison et Objet 2017. Na eerdere edities in 2014, 2015 en 2016 zal ook in 2017 een Paviljoen worden opgezet bij voldoende interesse.

Ontwikkeling havenhal Marseille

Oproep tot projecten

De grote zeehaven Marseille-Fos heeft woensdag 28 juni een oproep gedaan voor het indienen van internationale projecten voor de ontwikkeling van de havenhal J1 en de directe omgeving. De hal ligt in het gebied van Joliette, tussen de oude haven en de commerciële haven in Marseille.

Pagina's