Frankrijk

Holland Paviljoen op Natexpo, Frankrijk

Doet u zaken op het gebied van biologische producten en heeft u interesse in de Franse markt? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op Natexpo, de 2-jaarlijkse internationale beurs voor biologische producten.

B2b-matchmaking tijdens Regmed Europe Parijs

Bent u actief in de regeneratieve geneeskunde? Wilt u potentiële internationale samenwerkingspartners ontmoeten en bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen? Kom dan 7 juli naar Regmed Europe in Parijs!

Workshop Bestemming Frankrijk

Exporteren naar Frankrijk, iets

Staat Frankrijk op je verlanglijst als afzetmarkt, maar weet je niet waar je moet beginnen om klanten te vinden? Pieker je over de taal of de cultuurverschillen?
Ontdek hoe je een flitsende start op de Franse markt maakt - zonder faux pas! - door slimme kennis en praktische voorbeelden.

SIAL Paris 2018

Dutch Pavilions

SIAL Paris is de grootste foodvakbeurs ter wereld. Zoals in 2016 zal de Dutch Pavilions op de SIAL 2018 vertegenwoordigd zijn met tenminste 5 sectoren. In 2016 hebben 55 bedrijven via Dutch Pavilions deelgenomen.

Franse Offshore Wind Missie

Verken je kansen op de Franse ma

Verken je kansen op de Franse offshore wind markt

Op 20 en 21 juni organiseert het FME exportplatform in samenwerking met ENGIE (GDF) in Nantes en het EDF consortium in Parijs een uitgaande missie naar Frankrijk.

Beursdeelname Maison et Objet Parijs

De NEC is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een Paviljoen op de Maison et Objet 2017. Na eerdere edities in 2014, 2015 en 2016 zal ook in 2017 een Paviljoen worden opgezet bij voldoende interesse.

Open de l'international

Breton zoekt partner

Bretagne Commerce International organiseert van 3 tot en met 5 juli in het Bretonse Saint-Brieuc de jaarlijkse Open de l'International. Deze B2B beurs trok in 2016 meer dan 1000 Bretonse ondernemers die zoeken naar internationale connecties en parnters.

Paris Air Show 2017

The NAG is again organizing the Holland Pavilion at the 52nd Paris Airshow 2017, the biggest and most important Airshow/ Exhibition in the Aerospace industry in 2017 which will take place from 19 to 25 June. The NAG hereby invites the Dutch industry to join the Holland Pavilion.

Medische technologiesector Frankrijk

Ontwikkelingen in de Franse medische technologiesector bieden mogelijkheden

Medische technologie in Frankrijk is een belangrijke en groeiende sector. Er zijn meer dan 1300 bedrijven, waarvan 92% tot de midden- en kleinbedrijven behoort. Samen zijn de bedrijven goed voor een omzet van € 28 miljard.

Pagina's