België

Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2017

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag biedt een platform voor Belgische en Nederlandse ondernemers voor het vinden van nieuwe business kansen en zakenpartners.

B2B-event ‘voeding in de zorg’

Op verkenning bij onze zuiderbur

Voor wie?
Het event is bedoeld voor Nederlandse ondernemers, actief op het terrein van gezonde voeding voor bepaalde doelgroepen. Zoals bedrijven in de catering voor ziekenhuizen en zorginstellingen, maaltijdleveranciers.

Vestigen in België

Overweegt u een uitbreiding naar België of heeft u de eerste stappen al gezet? De NKVK organiseert samen met haar partners BDO en Flanders Investment & Trade een seminar dat onder andere antwoord geeft op de volgende vragen: wat biedt de Belgische economie voor kansen voor Nederlandse ondernemers?

Pre-Programma Knowledge for Growth

Speciaal voor NL bedrijven in Li

Nederlandse ondernemers in de Life Sciences Sector opgelet. Wil je meer te weten komen over de Life sciences sector in Vlaanderen?

Groot potentieel voor zonne-en windenergie in

Omdat de geplande biomassacentrale van Langerlo er niet komt, ontstaat er een groot potentieel voor bijkomende zonne- en windenergie installaties in Vlaanderen. Kunt u met uw bedrijf zonne- en windenergie installaties bouwen? Zijn zonne- en windenergie installaties uw product?

Belgische 50-plusser wil verbouwen

De helft van de 50-plussers heeft verbouwplannen

Belgische senioren blijken steeds langer thuis te blijven wonen. Zij zoeken oplossingen om het thuiscomfort te vergroten. Bovendien groeit deze doelgroep nog stevig. Een interessante opportuniteit voor de Nederlandse bouwsector.

Foodtrend België – ‘Personalized food’

Voeding op maat van bepaalde doelgroepen

Flanders’Food (het innovatieplatform voor de Vlaamse voedingsindustrie) en FEVIA Vlaanderen (de federatie van de voedingsindustrie) geven aan dat er een markt is voor doelgroepenvoeding en functionele voeding.

40 miljoen beschikbaar voor slim cameraschild

Federale overheid kondigt openbare aanbesteding aan voor de bouw van een slim camera netwerk door heel België

Federaal minister van Binnenlandse Zaken Jambon investeert 40 miljoen euro in 1.000 nieuwe, camera’s met automatische nummerplaatherkenning (ANPR camera’s).

Bouw van 50 nieuwe scholen in Vlaanderen

In opvolging van het ‘Scholen van Morgen’ project gaat de Vlaamse regering 50 nieuwe scholen laten bijbouwen. Hiervoor is een budget van 200 miljoen euro beschikbaar gesteld, dat via een publieke-private samenwerking zal worden besteed.

Etnische voeding & dranken in België

Demografische cijfers wijzen op een omvangrijke toename van de mondiale moslimbevolking tegen 2050. Uit onderzoek blijkt dat deze groep een specifieke vraag heeft wat voeding en drank betreft.

Pagina's