Handelsreis Macedonië

Sectorbreed
donderdag 14 september 2017
Macedonië
Skopje
Organisator: 
Natuurgevelsteen B.V.
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
€3000 exclusief missievoucher
Voertaal: 
Engels
Uiterlijke aanmelding: 
donderdag 31 augustus 2017

In navolging van een handelsmissie in 2015 organiseert de daaruit ontstane onderneming Microdonia een tweede handelsmissie naar Macedonië. De nadruk ligt op bouw en industrie maar ook andere sectoren zijn mogelijk te bezoeken. Via ons netwerk in Macedonië hebben we tal van contacten, ook helpt NLChamber, die gevestigd is in Skopje, mee deze missie te organiseren.
We zullen een aantal bedrijven bezoeken waaraan door Microdonia microkredieten zijn verstrekt. Ook Nederlandse ondernemers die actief zijn in Macedonië maken deel uit van de bezoeken. Het opsplitsen van de groep naar interesse zal deel uit maken van de missie. Heeft u belangstelling voor bijvoorbeeld de textielindustrie dan zullen we daar in uw geval de nadruk op leggen. Wilt u contacten opdoen in de agrarische sector dan maken we dat mogelijk.
Daarnaast bieden we volop de gelegenheid, en bevorderen we graag dat ook bedrijven uit de branche waarin u actief bent te bezoeken. Uit ervaring weten we dat deze wijze van contact leggen tot mooie resultaten kan leiden.
Het maximaal aantal deelnemers hebben we gesteld op 20.

Type activiteit: 
Onderwerpen: 
Land (locatie evenement): 
Macedonië
Werelddeel: 
Europa