Beursreis / Handelsmissie New York

Handels- en kennis missie / collectieve vakbeursreis naar Summer Fancy Food Show New York
maandag 26 juni 2017
New York
Evenement data:
26-06-2017t/m 30-06-2017New York
Organisator: 
Business Tours BV
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
1.275,- (met missievoucher)
Voertaal: 
Nederlands
Uiterlijke aanmelding: 
dinsdag 31 januari 2017

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Summer Fancy Food Show, gecombineerd met een handels- en kennis missie naar New York.

Summer Fancy Food Show vindt plaats van 25 tot en met 27 juni 2017. Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u bijna dan 2.700 exposanten uit 55 verschillende landen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw product te pitchen aan een jury van inkopers. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 dag met u dit business event bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten en/of diensten.

Naast dit beursbezoek worden 4 dagen in New York gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Amerikaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in New York één of meerdere zaken hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Amerika, verschillen en overeenkomsten met Nederland ...

Type activiteit: 
Land (locatie evenement): 
Verenigde Staten
Werelddeel: 
Noord-Amerika