Beursreis Free from Food Expo Barcelona / Han

Handels- en kennis missie / collectieve vakbeursreis naar Free from Food Barcelona
dinsdag 06 juni 2017
Barcelona
Evenement data:
06-06-2017t/m 09-06-2017 - Spanje - Barcelona
Organisator: 
Business Tours BV
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
950,- (met missievoucher)
Voertaal: 
Nederlands
Uiterlijke aanmelding: 
vrijdag 30 december 2016

Business Tours B.V. organiseert binnen de foodsector een reis naar één van de meest toonaangevende beurzen in deze branche, namelijk Free from Food Barcelona (8 en 9 juni 2017), gecombineerd met een handels- en kennis missie naar Barcelona.

Op deze prachtige en snel groeiende beurs treft u meer dan 250 exposanten op het gebied glutenvrije, lactosevrije, suikervrije, zoutvrije en veganistische producten. Een beurs die u moet hebben bezocht als u in de horeca en/of foodsector zit.

De organisator wil graag 1 dag met u dit businessevent bezoeken voor productontwikkeling en exportbevordering van uw producten of diensten.
Naast dit beursbezoek worden 3 dagen in Barcelona gespendeerd en er worden presentaties en workshops ingepland met Spaanse ondernemers (CEO’s en eigenaren van grote restaurantgroepen / hotelketens). We spreken met Nederlandse ondernemers die in Barcelona één of meerdere zaken hebben. Ze vertellen over het ondernemen in Spanje, mogelijkheden voor de deelnemers om hun bedrijf te verbeteren en hun afzetmarkt te vergroten. Ook laten we gastsprekers komen ...